Ik ben Melissa, freelance
illustrator, graphic & digital
designer uit Hellevoetsluis

Ik ben Melissa, freelance illustrator, graphic & digital
designer uit Hellevoetsluis

Creatieve expressie is altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest. Zo knutselde ik als kind dagelijks mijn eigen magazines en tekende ik al op de basisschool de mooiste creaties voor mijn klasgenootjes.

Aan het eind van de middelbare school werd mij duidelijk dat ik er meer uit wilde halen, en dus besloot ik naar het Grafisch Lyceum te gaan waar ik werd opgeleid tot grafisch ontwerper. Daarna nam ik mijn vervolgstap naar het HBO, waar ik cum-laude ben

Creatieve expressie is altijd een groot onderdeel van mijn leven geweest. Zo knutselde ik als kind dagelijks mijn eigen magazines en tekende ik de mooiste creaties voor mijn klasgenootjes.

Aan het eind van de middelbare school werd mij duidelijk dat ik er meer uit wilde halen, en dus besloot ik naar het Grafisch Lyceum te gaan waar ik werd opgeleid tot grafisch ontwerper. Daarna nam ik mijn vervolgstap naar het HBO, waar ik cum-laude ben geslaagd voor mijn opleiding 'Communication & Multimedia (UX/UI) Design'. Ondertussen bleef ik ook mijn vaardigheden als illustrator ontwikkelen door mij hier veel mee bezig te houden in mijn vrije tijd.

Door mijn diverse achtergrond ben ik van veel markten thuis. Ik ben continu bezig om mijn vaardigheden in grafisch ontwerp, digitaal ontwerp en illustratie uit te dagen door nieuwe dingen te proberen, zodat ik een breed scala aan diensten kan (blijven) aanbieden.

geslaagd voor mijn opleiding 'Communication & Multimedia (UX/UI) Design'. Ondertussen bleef ik ook mijn vaardigheden als illustrator ontwikkelen door mij hier veel mee bezig te houden in mijn vrije tijd.

Door mijn diverse achtergrond ben ik van veel markten thuis. Ik ben continu bezig om mijn vaardigheden in grafisch ontwerp, digitaal ontwerp en illustratie uit te dagen door nieuwe dingen te proberen, zodat ik een breed scala aan diensten kan (blijven) aanbieden. En dat alles met de eindgebruiker in continu vizier.

© 2023 Melissa Woelders | KVK: 83613420

© 2023 Melissa Woelders | KVK: 83613420